Kasza Tamás és a Szcientológia

Kasza Tamás öszintén beszél arról, miért Szcientológus. Mi a Szcientológia? Mi a Super Power?

© 2008-2020 Kasza Tamás. Minden jog fenntartva.

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

A Szcientológia, Dianetika, L. Ron Hubbard, WISE (Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Intézete (World Institute of Scientology Enterprises = WISE®), védjegyek, amelyek a Religious Technology Center (Vallási Technológiai Központ) tulajdonában vannak, használatuk annak engedélyével történik.

A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

A Szcientológia vallási filozófiához kapcsolódó szolgáltatásokat világszerte kizárólag a Nemzetközi Szcientológia Egyház licencével rendelkező személyek és szervezetek szolgáltatják a Religious Technology Center (Vallási Technológiai Központ), a SZCIENTOLÓGIA és DIANETIKA védjegyek tulajdonosának engedélyével.

A Szcietológus egy kollektív tagsági jegy, amely a kapcsolódó Szcientológia egyházak és missziók tagjait jelöli.

Az ezen az oldalon elérhető összes anyag a szerzői jogokra vonatkozó törvények és nemzetközi szerzői jogi egyezmények védelme alatt áll.

Ezeket az anyagokat a szerzői jogok tulajdonosának engedélyével helyeztük el ezen a honlapon, és kizárólag azt a célt szolgálják, hogy az oldal felhasználói megtekinthessék őket.

A felhasználóknak nincs felhatalmazásuk letölteni vagy elektronikusan továbbítani ezen anyagok bármelyikét, és egyik anyagot sem reprodukálhatják semmilyen formában vagy módon, elektronikusan vagy mechanikusan, beleértve az adattárolási és visszakeresési rendszereket, a felvételt, nyomtatást vagy fénymásolást.

Szcientológia videogaléria >>>>

Online könyves bolt ------)

Töltsön ki egy Szcientológia Képesség Tesztet, és kapjon ingyenes kiértékelést >>>

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 14
Heti: 90
Havi: 410
Össz.: 113 517
Oldal: Védjegy információk
Kasza Tamás és a Szcientológia - © 2008 - 2020 - szcientologiakaszatamas.hupont.hu