Kasza Tamás és a Szcientológia

Kasza Tamás öszintén beszél arról, miért Szcientológus. Mi a Szcientológia? Mi a Super Power?

Mi a Szcientológia?

A Szcientológia egy alkalmazott vallási filozófia.

A Szcientológia a leggyorsabban növekvő vallásos mozgalom a Földön. Kevesebb mint fél évszázad alatt pozitív változásokat ösztönző, biztosan megalapozott és tevékeny erővé vált világszerte.

Vallási filozófiája axiómák, törvények és technikák precíz rendszerét tartalmazza, amelyet alaposan megvizsgáltak, és működő rendszerként dokumentáltak. Mint ilyen, azt a képességet nyújtja az egyénnek, hogy elképesztő hatékonysággal jobbá tegye nemcsak a saját életét, hanem a körülötte levő világot is.

Egyszóval a Szcientológia működik.

És ez az, amiért szerte a világon emberek milliói használják alapelveit a mindennapi életükben, és amiért egyre több ember találja meg benne a választ azokra a kérdésekre, amelyek önmagát, a családját, a csoportját, az országát és az egész civilizációt érintik.

Alapvetően a Szcientológia az emberről, mint egyénről szól. A célja az, hogy felhozza őt addig a pontig, ahol már elegendő megértése van önmagáról és az életéről. Szabadságot ad neki abban, hogy ott tegyen előrelépéseket, ahol a legszükségesebbnek gondolja, és úgy, ahogy azt a legmegfelelőbbnek látja. 

 

Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra — ezek a Szcientológia céljai.

 

 

Hivatalos oldalak: 

Könyv ajánló - Munka problémái ---)

Szcientológia videogaléria >>>>

 

Védjegy információk >>>

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 14
Heti: 111
Havi: 365
Össz.: 149 894
Oldal: Mi a Szcientológia?
Kasza Tamás és a Szcientológia - © 2008 - 2024 - szcientologiakaszatamas.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat