Kasza Tamás és a Szcientológia

Kasza Tamás öszintén beszél arról, miért Szcientológus. Mi a Szcientológia? Mi a Super Power?

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy 2018. január 23-án elvégeztem és lezártam a Super Power eljárást. Mindenkinek javaslom, aki rehabilitálni akarja az 57 érzékletét. 

Ezt írtam, amikor lezártam:

Vannak pillanatok az ember életében, amikor el kell engedni a múltat és teret kell engedi egy új, jobb jövőnek. Ezt csak úgy lehet megtenni, ha keresel egy új célt. 

Minden nagyképűség nélkül, december elején az összes rövid és középtávú célomat elértem, amit erre az életre kitűztem húsz évvel ezelőtt. 

Nem láttam viszont azt, hogyan érhetném el az igazán fontos és hosszútávú céljaimat. 

Mielőtt egy újabb magasszintű apátia elkezdődött volna, úgy döntöttem, hogy megcsinálok egy képzést, amely rehabilitálja az ember veleszületett 57 érzékletét, amelyikből egyik a képzelet. 

Gyakorlatilag mielőtt befejeztem ezt az eljárást, aminek a neve Super Power, már most tudom, hogyan érem el ezt. És hogyan nem kerülök újra magasszintű apátiába, amire elvesztegetettem kb. eddig öt évet. 

Ez azt jelenti, hogy minden jó, a korábbi életedhez képest nagyon jól megy minden, de nem ott vagy, ahol lenni akarsz. Viszont az új szintet nem tudod hogyan érd el. A régit meg már annyira unod, hogy minden nap főbe lőnéd magad. 2010-2013 között volt ez négy évig. Előtte 2000-ben egy évig. Volt hogy három hónapig csak regényeket olvastam. Dőlt a pénz az automata rendszerből, havi 4-6 napot dolgoztam, és annyit kerestem egy évben, mint az a tanár 25 év alatt, aki azt mondta az osztálynak gimiben, hogy el lehet menni mosogatni vagy takarítani, ha nem tanulunk eleget. 

Oké, volt alacsony szintű apátia is az életemben. Főleg az iskolás és az egyetemista évek alatt, amikor száraz zsemlét ettem klóros vízzel és két zsemlére egy mackó sajt jutott, ebből is volt vagy 10-12 év. 

Ilyenkor az ember csak vár és vár, hogy a sorsa jobbra fordul, egyszer csak lesz valami, ami miatt talán változás áll be!

Az utazásaim miatt látom a jövőt! A VIP Extra ügyfeleknek folyamatosan elmondom mit tudok most.

Super Power videó:

hu.Flag.org/SuperPower

Második:

hu.flag.org/gofree

Harmadik Super Power videó:

hu.flag.org/super

Mindenki másnak a következő Kasza napon. Gyere:
www.kaszanap.hu

 ejgthrglrxuudybiczcpqa_thumb_2dc5.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 13
Heti: 61
Havi: 273
Össz.: 149 378
Oldal: Super Power
Kasza Tamás és a Szcientológia - © 2008 - 2024 - szcientologiakaszatamas.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat