Kasza Tamás és a Szcientológia

Kasza Tamás öszintén beszél arról, miért Szcientológus. Mi a Szcientológia? Mi a Super Power?

 

Szakértői vélemény

 

Robert Goldscheider, aki 33 éve dolgozik vezetési konzultánsként, multinacionális vállalatok, az ENSZ Ipari Fejlesztési Szervezetének és a Világ Intellektuális Tulajdon Szervezetének speciális tanácsadója volt, megfigyelte L. Ron Hubbard adminisztrációs technológiájának alkalmazását az üzleti világban.

 

Lehetőséget kaptam, hogy eléggé elmélyedjek L. Ron Hubbard adminisztrációs írásaiban, és teljesen le vagyok nyűgözve. A technológia józan ésszel és gyakorlatiassággal van átitatva.

Azok az aspektusok, amelyek az általam meglátogatott és elemzett vállalatok minden szintjénél sikeresnek bizonyultak, a következők:

 

ELÉRHETŐSÉG – L. Ron Hubbard adminisztrációs technológiájának teljessége gondosan le van jegyezve meghatározott könyvekben. Tárgymutatóval és keresztutalásokkal ellátva, cím, tárgy és dátum szerint. Ez minden szinten stabilitást ad. A vállalat ügyvezetői és munkatársai egyaránt megismerkedhetnek az irányelvekkel, és csoportként működhetnek együtt.

 

A SZERVEZÉSI TÁBLA – a szervezési tábla sémája újszerű felfedezés, amelyet hozzá lehet igazítani egy nagy, többcélú vállalathoz, de akár egy adott szervezet szükségleteihez, céljaihoz és stratégiájához is.

 

VEZETÉS STATISZTIKÁK ALAPJÁN – egy gondosan megszervezett jelentési rendszer, oly módon lebontva, hogy mennyiségileg és minőségileg meghatározza a működés gyakorlatilag minden szempontját, amelyek fontosak a vezetés érzékelése szempontjából. A vezetés így képes érzékelni, hogy mi történik, és ezáltal irányítani a vállalatot. Az LRH adminisztrációs technológia egyik vonása, hogy nagyon gyorsan képes reagálni az új fejleményekre, és talán ez a kulcsa annak, hogy olyan következetesen sikeres.

 

EGYÉNI JELLEG – azelőtt soha nem írták le vagy vázolták fel annak technikáját és rendszerét, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő személyzetet egy konkrét feladatkörre, és hogyan képezzük ki őket feladataik végrehajtására.

 

Véleményem szerint L. Ron Hubbard vezetési technológiája kitűnően számba veszi a hosszú távú irányelveket és a modern üzleti és adminisztrációs műveletek napi szükségleteit. Ha a legkiemelkedőbb üzleti iskoláink MBA termékei megfeleltek volna ezeknek a standardoknak, akkor kétlem, hogy az elmúlt évtizedekben Amerika és a világgazdaság a mostani zűrzavarban lenne.

 

Nem tudok az adminisztrációs törvények és módszerek más olyan gyűjteményéről, amely annyira tökéletes, megvalósítható és széleskörűen alkalmazható lenne, mint L. Ron Hubbardé. Az ő szervezési know-how filozófiája és az alkalmazásáról szóló világos magyarázatok széleskörű felhasználást érdemelnek az iparban, a kereskedelmi vállalatokban és a kormányzásban.”

 

Robert Goldscheider,

Chairman International Licensing Network Ltd.

módszertani vezetői konzultáns

 

hu.flag.org/gofree 

hu.flag.org/superpower

hu.flag.org/super

 

Védjegy információk >>>

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 14
Heti: 112
Havi: 366
Össz.: 149 895
Oldal: Szakértői vélemény
Kasza Tamás és a Szcientológia - © 2008 - 2024 - szcientologiakaszatamas.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat