Kasza Tamás és a Szcientológia

Kasza Tamás öszintén beszél arról, miért Szcientológus. Mi a Szcientológia? Mi a Super Power?

Négy oka van annak, hogy ez a társadalom lefelé megy:

1. Az erkölcsök eltüntek.

(Ezért szponzorálom Az út a boldogság füzetek osztását.)

2. Az emberi jogokat semmibe veszik.

(Ezért támogatok minden akciót, ami az egyetemes emberi jogok széleskörű ismerté tételén dolgozik.)

3. A droghasználat megöli a kreatív gondolatokat. 

(Mint ahogy egy újságcikkemben is írtam, ha valaki nem tudja megtanulni, amit tanítok, az csak azért van, mert drogozik. Huszonhárom év minden esete ezt mutatta.)

4. A tanulási standardok alacsonyak.

(Mit jelent az, hogy birtokos névmás? Hüm? Ha nem tudod, csókoltatom a nyelvtantanárodat. Rendre harmadikas nyelvtant és matematikát kell tanítanom a VIP tréningjeimen, hogy megértsék, hogy mit akarok.) 

Szellemileg az emberek nem szabadok. Ezeket a dolgokat lehet kezelni, és a jövönk múlik rajta, hogy kezeljük. De egyedül nem megy. Van egy módja, hogy hogyan lehet ezt kezelni, és vannak kidolgozott működő programok ezek kezelésére. A programok nem kötödnek valláshoz, vagy politikai pártokhoz. Nincs más finanszirozásuk, mint magán emberek adományai. De minden működő programban közös, hogy L. Ron Hubbard művein alapszik. 

Aki pedig ennél is többet szeretne elérni a teljes szellemi szabadság elérése érdekében, az pedig meg tud ismerkedni a Szcientológiával.

2016. július 25-én megnyitott a Budapesti Ideális Szcientológia Egyház.

Nemere István író a következőket mondta a Szcientológia Alapítójáról, L. Ron Hubbardról, aki maga is számos irodalmi műfajban alkotott maradandót: „L. Ron Hubbard azt mondta, hogy ő is csak egy ember, de mégis ő dolgozott ki egy ösvényt a szabadsághoz, amely nem túl meredek ahhoz, hogy végigjárható legyen. Az ő jóvoltából bárki – és nem számít, hogy mennyire okos vagy szerencsés, szegény vagy gazdag – magasabb szellemi állapotba kerülhet, mint amit valaha elképzelt. Úgy gondolom, hogy L. Ron Hubbard a jelenkor legnagyobb humanitáriusa!”

 Nézd meg a bemutató videót:

 

 

Védjegy információk:

Védjegy információk >>>

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 13
Heti: 64
Havi: 276
Össz.: 149 381
Oldal: Budapesti Központ
Kasza Tamás és a Szcientológia - © 2008 - 2024 - szcientologiakaszatamas.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat